Våra tjänster

Vi fyller våra dagar med all form av problemlösning som har med träd att göra. Det betyder att oavsett om du har ett friskt träd som du behöver hjälp med att beskära eller ett träd som behöver tas ner, kan vi hjälpa dig med det. Vårt fokus är att hjälpa varje träd att må så bra som möjligt, därför vill vi alltid bedöma de specifika förutsättningarna innan vi ger ett prisförslag.

 

Maila, ring eller fyll i kontaktformuläret nedan så hör vi av oss. Vi hjälper dig gärna med frågor och erbjuder alltid gratis konsultation.

Trädfällning

Vi utför alla varianter av trädfällning. Vi tar ned stora och mindre träd i trädgårdsmiljö och träd i skogsmiljö som behöver ”klättras ned”. Vi har certifierad arborist som klättrar och sågar ned besvärliga träd bit för bit.

Läs mer här

tradfallningen_2644.jpg
tradfallningen_2434.jpg

Trädvård

Det kan handla om fruktträdsbeskärning, uppbyggnadsbeskärning, underhållsbeskärning, att du vill få mer sol på din altan, få bukt med hängande grenar eller reducera trädet mot fasaden.

Läs mer om trädvård

Stubbfräsning

Att ta bort en stubbe kan vara lättare sagt än gjort. Vi hjälper dig oavsett vart stubben finns och hur stor den är. Med stubbfräsning försvinner hela stubben och skapar mer yta.

Se hur stubbfräsning fungerar här

tradfallningen_stubbfräs.jpg
tradfallningen-skog.jpg

Våra skogstjänster

Slutavverkning, ungskogsröjning, gallring och bortforsling. Vi har både kunskap och maskiner för det mesta inom skogsbruk.

Läs mer om våra skogstjänster

Bortforsling

Vi tycker om att lämna platsen städad och erbjuder därför bortforsling för dig som inte vill sköta det på egen hand. Tack vare att vi har lokala rishögar att lämna materialet vid kan vi hålla kostnaderna på en låg nivå.

Läs om och boka bortforsling

tradfallningen-bortforsling.jpg
 

RUT-avdrag på våra tjänster

Visste du att du kan använda RUT-avdrag på de flesta av våra tjänster? Alla de tjänster vi utför som kan klassas som trädgårdsrelaterat arbete ingår i RUT-avdraget.

Om du vill använda ditt RUT-avdrag meddela detta vid vårt första möte.

Kontakta oss gärna på formuläret nedanför.