Tjänster

Vi på Ulricehamns Trädfällning AB erbjuder en mängd tjänster inom trädvård, avancerad trädfällning, naturvård och skogsvård. Vi anpassar oss efter dina önskemål och älskar allt som har med problemlösning och utmaning att göra.

 

Läs mer om våra tjänster nedan. Vilket tjänst är du i behov av?

Kontakta oss

Visste du att vi även frekvent utför skogsvård åt små som stora skogsägare. Är du intresserad av en skogsvårdsplan eller konsultation över din skog?

Nyfiken på att veta mer om oss? Och hur vi kan hjälpa dig med dina trädgårdsdrömmar?

Vi bjuder alltid på fri konsultation och fri offert.

För att göra det så enkelt som möjligt för dig som kund tar vi inte ut några extra avgifter för exempelvis transport till och från dig. Av oss får du ett pris.

Stubbfräsning

Att ta bort en stubbe kan vara lättare sagt än gjort. Vi hjälper dig oavsett vart stubben finns och hur stor den är. Med stubbfräsning försvinner hela stubben och skapar mer yta.

Ungskogsröjning

En tjänst för dig som äger skog. En röjning som utförs i rätt tid genererar ett ökat virkesvärde genom att man fokuserar på tillväxten på rätt stammar. Det vill säga en lönsam tjänst för din skog.

Trädfällning

Vi utför alla varianter av trädfällning, enklare som mer avancerade.

Oavsett om det är ett mindre träd i trädgården eller ett större träd i granskogen hjälper vi dig.

Häckklippning

En tjänst för dig som har svårt att hitta tid eller motivation för att klippa trädgårdshäcken. Vi hjälper dig med rådgivning, skötsel och klippning.

Trädbeskärning

Trädbeskärning rekommenderas för dig som vill ha dekorativa träd, fruktträd med mycket frukt eller kanske vill ge övriga växter mer solljus. Vi sköter beskärningen efter dina önskemål!

Bortforsling

Efter avverkning av träd eller skog behöver avfallet fraktas bort. Detta hjälper vi självklart till med. Vi forslar både mindre och större mängder både träd och ris.

Slutavverkning

Slutavverkning innebär att vi avverkar en större del eller hela beståndet. Efter detta skapar vi grunden för ny skog. Vi hjälper dig genom hela processen; från rådgivning till slutförd avverkning.

Gräsklippning

Vi hjälper dig med att klippa din gräsmatta. Perfekt för dig med stor tomt eller för dig som helt enkelt lägger denna tid på annat. Gräsklippningen sker, precis som alla våra tjänster, utifrån dina önskemål.

072-199 98 15
  • Facebook
  • Instagram
Ulricehamns Trädfällning AB
523 94 Tvärred