Om oss

Ulricehamns Trädfällning grundades 2018. Sedan dess har vår resa gått otroligt snabbt och i helt rätt riktning vilket vi är väldigt stolta över. Sedan vår start har vi utökat både medarbetarmässigt, tjänstmässigt och områdesmässigt. Från att till en början endast vara en medarbetare som jobbade med trädfällning i Ulricehamn till att nu vara ett helt team som tillsammans utför en mängd tjänster i Ulricehamn, Svenljunga, Borås och Jönköping ser vi som en fantastisk utveckling. 

Läs mer om oss nedan och skulle det dyka upp frågor eller om du vill veta mer om oss är det bara att slå en pling eller skicka ett mail. Kul att du hittat hit!

tradfallningen-gruppbild.jpg
Personal och intryck

All personal som jobbar hos oss på Ulricehamns Trädfällning har alla behörigheter som krävs för vårt arbete. Vi utbildar oss även fortlöpande för att bibehålla kunskapen och ett säkert arbete.

Våra tjänster

Visste du att vi har ett brett utbud av våra tjänster? Alla tjänster vi utför erbjuds allt från kommuner till företag till privatpersoner. Läs mer om respektive tjänst här.

IMG_7562.jpg
Ansvar- och olycksförsäkran

Vi arbetar ofta på hög höjd med kraftfulla maskiner. Därför är säkerhet en stor del av vårt jobb. Alla våra medarbetare är fullt ansvars-och olycksförsäkrade. Vill du att se vårt försäkringsbevis är det bara att höra av sig.