top of page

Trädtjänster och trädfällning för privatperson

Det finns många olika anledningar till att ett träd behöver fällas. Sjukdomar, risk för fara eller rent estetiska. Oavsett åtgärd eller trädets plats finns vi här för att hjälpa dig.

Trädfällning och trädvård

Vi fyller våra dagar med all form av problemlösning som har med träd att göra. Det betyder att oavsett om du har ett friskt träd som du behöver hjälp med att beskära eller ett träd som behöver tas ner, kan vi hjälpa dig med det. För oss är varje träd unikt och därför vill vi alltid bedöma de specifika förutsättningarna i fält innan vi ger ett prisförslag. 

Maila, ring eller fyll i kontaktformuläret nedan så hör vi av oss. Vi hjälper dig gärna med frågor och erbjuder alltid gratis konsultation och offert. 

Trädfällning

Vi utför alla varianter av trädfällning. Vi tar säkert ned alla träd oavsett storlek eller plats. Vi har certifierad arborister som klättrar och sågar ned besvärliga träd bit för bit.
Traditionell trädfällning kan också vara snabbaste och mest prisvärda sättet om förutsättningar finns. 

Läs mer om trädfällning

tradfallningen_2649.jpg
tradfallningen_2434.jpg

Trädvård

Det kan handla om fruktträdsbeskärning, uppbyggnadsbeskärning, underhållsbeskärning, att du vill få mer sol på din altan, få bukt med hängande grenar eller reducera trädet mot fasaden.

Läs mer om trädvård

Stubbfräsning

Att ta bort en stubbe kan vara lättare sagt än gjort. Vi hjälper dig oavsett vart stubben finns och hur stor den är. Med stubbfräsning försvinner hela stubben och skapar mer yta.
Efter stubbfräsningen kan man enkelt plantera ett nytt träd eller så gräs om man så önskar. 

Se hur stubbfräsning fungerar här

tradfallningen_stubbfräs.jpg
tradfallningen-bortforsling.jpg

Bortforsling

Vi tycker om att lämna platsen städad och erbjuder därför bortforsling för dig som inte vill sköta det på egen hand. Tack vare att vi har lokala depåer för att lämna materialet på kan vi hålla kostnaderna på en låg nivå oavsett vart ni bor inom vårt område.
Allt material från våra kunder tas om hand och hamnar senare på ett värmeverk nära er. 

Läs om och boka bortforsling

RUT-avdrag på våra tjänster

Visste du att du kan använda RUT-avdrag på de flesta av våra tjänster? Alla de tjänster vi utför som kan klassas som trädgårdsrelaterat arbete ingår i RUT-avdraget.

Om du vill använda ditt RUT-avdrag meddela detta vid vårt första möte.

Kontakta oss gärna på formuläret nedanför.

Behöver du hjälp med skog?

Avverkning, ungskogsröjning, gallring och bortforsling. Vi har både kunskap och maskiner för det mesta inom skogsbruk.

Läs mer om våra skogstjänster

tradfallningen-skog.jpg
Kontakt oss
bottom of page