top of page

Trädfällning i trädgård och skogsmiljö

Vi utför alla typer av trädfällning. Vi tar ned stora och mindre träd i trädgårdsmiljö och träd i skogsmiljö som behöver ”klättras ned”.

 

Låt någon av våra certifierade arborister göra jobbet. Det är ofta det säkraste sättet att ta bort träd som exempelvis står farligt nära ett hus.

Typer av fällning som vi arbetar med är

  • Traditionell trädfällning

  • Sektionsfällning

  • Vindfällor

  • Naturvårdshuggning

  • Almsjuka

Kan jag använda RUT-avdraget?

De flesta av våra tjänster gör dig berättigad till RUT-avdrag, läs mer om trädfällning och RUT-avdrag här eller fråga oss direkt när du kontaktar oss.

ulrtrad_symbol_bak.jpg

Få en fri offert eller boka konsultation direkt

Ring oss på: 072 - 199 98 15

Fler av våra tjänster

tradfallningen_2420.jpg

Trädvård

Det kan handla om fruktträdsbeskärning, uppbyggnadsbeskärning, underhållsbeskärning, att du vill få mer sol på din altan, få bukt med hängande grenar eller reducera trädet mot fasaden.

Läs mer om trädvård

Stubbfräsning

Att ta bort en stubbe kan vara lättare sagt än gjort. Vi hjälper dig oavsett vart stubben finns och hur stor den är. Med stubbfräsning försvinner hela stubben och skapar mer yta.

Se hur stubbfräsning fungerar här

tradfallningen_stubbfräs.jpg
tradfallningen-bortforsling.jpg

Bortforsling

Vi tycker om att lämna platsen städad och erbjuder därför bortforsling för dig som inte vill sköta det på egen hand. Tack vare att vi har lokala rishögar att lämna materialet vid kan vi hålla kostnaderna på en låg nivå.

Läs om och boka bortforsling

Anchor 1
bottom of page